Holistisk massage i Valby

  14 år`s erfaring og over 21 000 behandlinger!

Holistisk massage i Valby & København K

Kropsmassage i Valby
Kropsmassage i Valby & København K

Massagen blødgør spændinger og fjerner myoser. Herved fremmes kroppens afspændingsproces, hvilket bidrager til en følelse af dyb harmoni og indre tilfredshed.

Massage er en af de mest virkningsfulde helingsredskaber, der hjælper dig til at håndtere stress. Den forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer. (Er celler og væv ikke det samme? Jeg ville fjerne det med rødt)

Massage nedbryder affaldsstoffer, der er ophobet i musklerne og medvirker samtidig til at opløse og fjerne disse stoffer.

KLIK HER og læs mere om kropsmassage...

Pris: 45 min. - 350.-; 90 min. - 650.-
Bindevævsmassage i Valby
Bindevævsmassage i Valby & København K

Vi bruger bindevævs-/fasciebehandling især ved langvarige spændinger (dvs de spændinger, som varer længere end 2-3 måneder), efter operationer (hjælper til huden heler bedre og modstår arvævrdannelsen), i posttravmatisk periode (forbedrer blodcerkulation og modvirker kompensationsspændingerne), ved piskesmæld.


KLIK HER for at læse mere om bindevævsmassage...

Pris: 45 min. - 380.-
Kranio-sakral terapi i Valby

Kranio-Sakral terapi i Valby & København K


Kranio-sakral terapi forbedrer funktionen af kranio-sakral systemet. Kranio-sakral systemet støtter fysisk hjernen og rygmarvens nerver og holder dem på plads: Kranio-sakral systemet er knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (sacrum), membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler, og væsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen og rygmarven. Denne væske virker som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen. Væsken er også nødvendig for at nære op til 65%.


KLIK HER og læs mere om KST...


Pris: 45 min. - 380.-

Gravidmassage i Valby
Gravidmassage i Valby & i København K

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten, f.eks. nakke, skuldre og ryg. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen.


Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære. KLIK HER for at læse mere...


Pris: 45 nin. - 380.-